2011. március 31., csütörtök

Bródy Sándor - Az egri diákok - Jelenlegi ára: 1 462 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
222149
Bródy Sándor
Az egri diákok
Két ártatlanul kicsapott kisdiák kalandjait beszéli el a neves író ebben a művében. Pali és Ákos nehéz szívvel válik meg az egri kollégiumtól, hogy gyalogszerrel elinduljon haza, a távoli Szatmárba.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 1 462 Ft

Az aukció vége: 2011-04-06 03:03
. Bródy Sándor - Az egri diákok - Jelenlegi ára: 1 462 Ft

Feldmár András: Szabadíts meg a Gonosztól! - Jelenlegi ára: 2 410 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Szabadíts meg a Gonosztól! A könyv listaára: 2940 Ft. Leírás:
Feldmár András külön fogalom a kortárs pszichológia palettáján: pályafutása kezdete óta más utakat jár, ellenezve a hagyományos diagnózis, terápia és gyógyszeres kezelés módszereit. Szakmai hitelét megkérdőjelezhetetlenné teszi, hogy a gyakorlat őt igazolja - pszichotikus betegek számára kidolgozott sajátos gyógymódjával látványos eredményeket ért el. A kötetben szereplő első fejezet - amely egy 2009 őszén elhangzott előadásának anyagát öleli fel - a pszichoterápia küldetésével foglalkozik: választ keres arra, hogy mi kell, hogy legyen a fő célja, és mindezt hogyan valósítsa meg. Ennek praxisát világítja meg a második (Lélegezz! ) című rész. A kötet második felében olvashatjuk Feldmár egy 2008-as előadásának írásos változatát Szeretet, vágy, csalódás címmel, és itt kapott helyet A Gonosz alakváltozatai című esszéje. Ebben a fejezetben egy ősidők óta újra és újra központba kerülő, vallás- és kultúrfilozófiai témát taglal lélektani szemszögből: ez a Gonosz létezése (mert állítása szerint nem kétséges, hogy van: önálló, gyilkos energia - így jellemzi előszavában), emberi életekre gyakorolt pusztító hatása, és - ha lehetséges - a szabadulás a karmaiból. A mű a pszichológia alternatív irányzatai iránt nyitott, művelt olvasók figyelmére számíthat. ISBN: 978-963-9971-15-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 410 Ft

Az aukció vége: 2011-04-04 02:17
. Feldmár András: Szabadíts meg a Gonosztól! - Jelenlegi ára: 2 410 Ft

OLCSÓ! Acuvue Bifocal (6 db), 2 heti kontaktlencse - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Kérjük, nézze meg a galériában többi termékünket is! Hiszünk abban, hogy nincs Magyarországon nálunk olcsóbb - átlagos vásárlónk évi 10-50 ezer forintot takarít meg azzal, hogy tőlünk vásárol! Kérjük, rendelése során a megjegyzés részbe küldje el nekünk a kontaktlencse paramétereit! (dioptria, görbület, tórikus lencséknél még cylinder és tengely) Kiszerelés: 6db/csomag Hordási idő: 2hetes Elérhető dioptriák: -9. 00-től +6. 00-ig; -6 és +6 között 0, 25 lépésközönként, ennél erősebb értékeknél 0, 5 lépésközönként Elérhető görbületek (BC): 8. 5 Termékleírás: A szemüvegkeret többé nem jelenthet problémát! A Pupillaintelligens kialakítással (PUPIL INTELLIGENT DESIGN™) készülő ACUVUEŽ BIFOCAL öt láthatatlan koncentrikus körből épül föl, amely lehetővé teszi, hogy élesen lásson közelre és távolra egyaránt. Nem kell azzal törődnie, hogy adott helyzetben a lencse mely részét kellene használnia, hiszen az tökéletesen illeszkedik a pupillához. Egyszerűen csak tegye föl, és feledkezzen meg róla. Az átvétel és fizetés menete: - Kérjük jelezze a Vaterás vásárlás során, hogy
-* futárral vagy személyesen szeretné-e átvenni a terméket. (A házhoz szállítás díja 899 forint, 15. 000 forint összértékű rendelés esetén ingyenes. A személyes átvétel Budapest belvárosában található irodánkban ingyenes)
- * készpénzben vagy banki utalással kíván-e fizetni.
- Ön a Vaterás leütést követően megkapja a visszajelzést elérhetőségeinkkel. Kérnénk, hogy ezt követően küldjön nekünk egy válasz emailt a következő adatokkal: dioptria-érték, görbületet (és tórikus, multi/bikofális lencsék lencsék esetén a további szükséges paraméterek). Szintén jelezze, hogy milyen módon kívánja átvenni és kifizetni a terméket.
- Mi ezután visszaigazoljuk megrendelését és a várható szállítási időt, amely várhatóan 2-4 munkanap (esetleg ritka dioptriák és tórikus lencsék esetén 4-10 munkanap) lesz.
- Végül egy újabb emailben értesítjük Önt, amikor a termék raktáron van és személyesen átvehető vagy átadjuk a futárnak.
- Személyes átvétel esetén Ön megkapja irodánk címét és az útbaigazítást térképpel. Munkanapokon 9. 00 és 17. 00 között várjuk Önt irodánkban. A futár a megadott szállítási címre (házhoz vagy munkahelyre) viszi a termékeket, a feladást követő 24 órán belül. Amennyiben nem találja Önt, akkor még legfeljebb 2 alkalommal próbálkozik a kézbesítéssel. A kiszállítás hétfőtől szombatig naponta 8. 00 és 20. 00 óra között történik. - 30 napos visszavételi garanciát adunk a sértetlen, bontatlan csomagolású termékekre (a törvényileg kötelező 8 napos elállási jogon felül) Ha vannak még kérdései, írjon nekünk! Bármely további kérdését szívesen megválaszoljuk!
Nézze meg további termékeinket is! Szerintünk nálunk találja Magyarország legolcsóbb kontaktlencséit, folyadékjait és szemcseppjeit! Átlagos vásárlónk évi 10-50 ezer forintot takarít meg azzal, hogy tőlünk vásárol.
Kellemes vásárlást kívánunk, és reméljük, hogy visszatérő vásárlónk lesz!
Az eOptika csapata



Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Az aukció vége: 2011-03-31 01:48
. OLCSÓ! Acuvue Bifocal (6 db), 2 heti kontaktlencse - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Digitális vérnyomásmérő - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Digitális vérnyomásmérő keveset használt, újszerű állapotban, eredeti csomagolásban.


Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Az aukció vége: 2011-04-10 00:26
. Digitális vérnyomásmérő - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

LAPTOP HŰTŐ-TARTÓ-Noteebook Cool Pad! - Jelenlegi ára: 1 750 Ft

LAPTOP hűtő! Noteebook Cool Pad! 3 ventillátoros!
Notebook Cool Pad,
laptop hűtő, tartó
Mérete: 30x25x5 cm
                            NEM A 2 VENTILLÁTOROS!!!
- USB-ről működő csendes, kék ledes 3 db ventilátorral,
- átlátszó plexi anyagból
- a hátulja kissé döntött, hogy kényelmesebbé tegye a géphasználatot,
- 3 ventillátor gondoskodik a megfelelő hűtés-ről,
- LED-es megvilágítás,
- USB csatlakozó,
- Nincs szükség külső áramellátásra
- Plug&Play
Személyes átvétel akár már az aukció zárásának napján is lehetséges, Budapesten és környékén!
Sikeres vaterázást kívánok! Nézd meg a GALÉRIÁMAT is.
Amint a számlámra érkezik az összeg (vételár+postaköltség),  másnap a  postára adom a terméket!
Kérlek kizárólag e-mailben beszéljük meg a részleteket!  
Amennyiben a licit lejárta után 5napon belül nem jelentkezel és 10 nap után sem fizeted ki a terméket, negatív értékelést adok !!!!! !!!!  
Kérlek, csak akkor licitálj, ha elfogadod a feltételeimet!  



Jelenlegi ára: 1 750 Ft

Az aukció vége: 2011-04-04 00:02
. LAPTOP HŰTŐ-TARTÓ-Noteebook Cool Pad! - Jelenlegi ára: 1 750 Ft

A Legújabb Modell Louis Vuitton Női Karóra! - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Az aukció tárgya egy darab új, sosem használt, sérülés és karcmentes állapotú Louis Vuitton Női karóra!
A karóra a legjobb elérhető anyagokból és a legmodernebb gyártási technológiákkal készült.
-Rozsdamentes nemesacél tok
-Különleges, karcálló óraüveg
-Megbízható kvarcszerkezet
-Különleges kristálydekoráció az óratokon
-Garantáltan a legújabb trendeket követő Design
-Minőségi bőrszíjjal
A karóra méretei: 35x35x9mm 22cm-es szíjjal
Köszönöm, hogy benézett és sikeres licitálást kívánok! Kérem kérdéseivel nyugodt szívvel forduljon hozzám a Vatera üzenetküldő rendszerén keresztül!



Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 23:35
. A Legújabb Modell Louis Vuitton Női Karóra! - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Aloe vera illatú - 20 szál HEM (indiai) füstölő - Jelenlegi ára: 200 Ft


20 szál HEM (indiai) füstölő
ALOE VERA - illatú
Természetesen vadi új, bontatlan eredeti csomagolásban!
Az ár 20 szálra - egy dobozra vonatkozik!
Figyelem a postaköltség súlyfüggő!
Több darab vásárlása esetén a meglepetések elkerülése végett,
inkább légy szíves előre érdeklődj a pontos összegről!
A szállítási költség arra az esetre vonatkozik, ha csak ezt az egy terméket szeretnéd!
Ha vásárolsz mást is spórolhatsz,
hisz bármennyi termék vásárlása esetén is maximum 1050 Ft marad a szállítási költség!
Figyelem!! A negatív tapasztalatok miatt küldeményt csak ajánlottként postázok!!
Még akkor is, ha eddig minden küldeményt megkaptál simán is.....
Kérek mindenkit, hogy ezt szíveskedjék tiszteletben tartani!!
Ha ez nem megfelelő a számodra, akkor inkább légy szíves ne vedd meg a terméket!!
Köszönöm megértésed..... ... és bocsánat!!
..... .... ha ráklikkelsz a képre, nagyobb lesz!!!



Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2011-03-29 23:23
. Aloe vera illatú - 20 szál HEM (indiai) füstölő - Jelenlegi ára: 200 Ft

WEBER, ANNE-KATRIN - ZSÍRSZEGÉNY SÜTEMÉNYEK - KÖNN - Jelenlegi ára: 807 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
210138
WEBER, ANNE-KATRIN
ZSÍRSZEGÉNY SÜTEMÉNYEK - KÖNNYEN, GYORSAN, FINOMAT
Nem feltétlenül kell tejszín ahhoz, hogy egy szelet
torta vagy süti élvezetes legyen. Aki egyszerre
szeretne édesszájú és karcsú maradni, a marcipános
csiga, az almatorta vagy az adventi torta receptjei
között biztosan megtalálja az igazit: egytől egyik
kevesebb, mint 30 százalék zsírt tartalmaznak!
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 807 Ft

Az aukció vége: 2011-04-05 21:55
. WEBER, ANNE-KATRIN - ZSÍRSZEGÉNY SÜTEMÉNYEK - KÖNN - Jelenlegi ára: 807 Ft

Adessa csinos top kislánynak 140-es - Jelenlegi ára: 380 Ft

Használt termék, szép állapotban.  
H: 46 cm, sz: 34 cm
Kérlek nézd meg a többi aukcióm is, hisz ha több terméket vásárolsz postaköltséget spórolsz: )
Sőt ha legalább 5 terméket vásárolsz, a legolcsóbb ajándék!!!!



Jelenlegi ára: 380 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 08:20
. Adessa csinos top kislánynak 140-es - Jelenlegi ára: 380 Ft

Miler, Zdenek: A kisvakond nadrágja - Jelenlegi ára: 650 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A kisvakond nadrágjaA könyv listaára: 790 Ft. Leírás:
A béka, a gólya, a süni, a pókocskák, az áfonya, a hangyák, a rák, egyszóval a vakond jóbarátai segítenek abban, hogy elkészüljön a szép, zsebes nadrág, amiben most már elférhet golyó, szög, gomb és tükör is... ISBN: 963-11-8147-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 650 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 08:00
. Miler, Zdenek: A kisvakond nadrágja - Jelenlegi ára: 650 Ft

EREDETI SPRINT MÁRKÁJÚ NŐI RUHA,38 AS MÉRETBEN - Jelenlegi ára: 200 Ft

EZ A NAGYON SZÉP EREDETI SPRINT MÁRKÁJÚ NŐI RUHA TELJESEN ÚJ, CSUPÁN A RAKOSGATÁSTÓL HASZNÁLT, ÍGY BOLYHOSODÁS, SZAKADÁS ÉS FOLT MENTES DARAB. ELÖL VÉGIG GOMBOS KARCSÚSÍTOTT, VASTAGABB ANYAGÚ EGYSZÍNŰ FEKETE RUHA, FEHÉR CSÍK DÍSZÍTÉSSEL. EGYSZERŰ, SPORTOSAN  ELEGÁNS , EGYEDI RUHÁCSKA, MELY MELEGEBB ÁTMENETI ÉVSZAKKORÉS HŰVÖS NYÁRI NAPOKON EGYARÁNT PRAKTIKUS VISELET. ANYAG ÖSSZETÉTELE: 35 %PAMUT, 65% POLIÉSZTER. KÉREM A CM-BEN MEGADOTT ADATOKAT VEGYE ALAPUL, MERT AZOK A MÉRVADÓAK. KÉRDÉSRE SZÍVESEN VÁLASZOLOK.


Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2011-04-01 08:08
. EREDETI SPRINT MÁRKÁJÚ NŐI RUHA,38 AS MÉRETBEN - Jelenlegi ára: 200 Ft

Halász Előd: Magyar - német nagyszótár - Jelenlegi ára: 11 065 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Magyar - német nagyszótárA könyv listaára: 11900 Ft. Leírás:
A Halász Előd-féle felújított nagyszótár most kedvezményes áron vásárolható meg a szótár teljes anyagát tartalmazó CD-ROM és egy multimédiás elektronikus feladatgyűjtemény kíséretében. A feladatgyűjtemény a német nyelvet haladó szinten tanulóknak nyújt tanár nélkül is használható, változatos feladatokat, bőséges szöveges, illetve hangzó és képi anyaggal. Ismertetése: 200225200. ISBN: 963-05-8251-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 11 065 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 07:42
. Halász Előd: Magyar - német nagyszótár - Jelenlegi ára: 11 065 Ft

Krämer, Eva-Maria: A német juhász - Jelenlegi ára: 1 120 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A német juhászkutyaA könyv listaára: 1290 Ft. Leírás:
Hazánkban talán a legnépszerűbb fajta az okosságáról, kiváló idomíthatóságáról ismert német juhászkutya. Munkakutyaként embereket ment, őriz, véd, rejtett csomagokat keres, a család tagjaként hűséges társ. A kötetben a fajta eredetéről, a tartás, az ápolás és táplálás tudnivalóiról, valamint a kutya képzésének, munkakutyaként való használatának fortélyairól olvashatunk. ISBN: 963-9205-37-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 120 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 07:35
. Krämer, Eva-Maria: A német juhász - Jelenlegi ára: 1 120 Ft

Giorgio Armani Sensi 100 ml Női Parfüm AKCIÓÓ!!!!! - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Eladó a képen látható NŐI PARFÜM !
 
A termékeim kivétel nélkül külföldi parfüm nagykereskedésből származnak, új bontatlan csomagolásban kerülnek kiszállításra.
 
Nézd meg a többi termékemet is, folyamatosan kerülnek fel új illatok, mind férfi illetve női!!!
 
Köszönöm az érdeklődést, további jó Vaterázást kívánok!!!!!
 
 
 


Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Az aukció vége: 2011-03-31 07:16
. Giorgio Armani Sensi 100 ml Női Parfüm AKCIÓÓ!!!!! - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Nagyné Horváth: Történelem 6. - Jelenlegi ára: 1 020 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Történelem 6. A könyv listaára: 1170 Ft. Leírás:
Pedellus Tankönyvkiadó
PD-206
Általános iskola 6. osztályISBN: 963-9396-90-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 020 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 06:53
. Nagyné Horváth: Történelem 6. - Jelenlegi ára: 1 020 Ft

TRF BY ZARA OLASZORSZÁGBÓL ! VASTAG,HOSSZÚ KARDI - Jelenlegi ára: 3 700 Ft

EREDETI TRF BY ZARA , VASTAG , MELEG, TÉLI HOSSZÍTOTT KARDIGÁN !
KÉKES VEGYES FONALBÓL, OLASZORSZÁGBAN, MÁRKABOLTBAN VÁSÁROLTAM !
ELÖL KÉT ZSEBE IS VAN, V NYAKAS , ÖVVEL IS HORDHATÓ , NAGY MOST DIVATOS GOMBOKKAL !
HIBÁTLAN . GARANTÁLTAN MINŐSÉGI TERMÉK, NEM FOGSZ BENNE CSALÓDNI !
JÓL ALÁ IS LEHET ÖLTÖZNI!
KÖSZÖNÖM, HOGY ITT JÁRTÁL, NÉZZ BE MÁSKOR IS !
TEKINTSD MEG A TÖBBI TERMÉKEM IS , HÁTHA AKAD KEDVEDRE VALÓ!
SOK ÚJ / ÚJSZERŰ/ PÁRSZOR HASZNÁLT/ VAGY ÉPPEN EGYSZER MOSOTT, MÁRKÁS , EREDETI, JÓ MINŐSÉGŰ TERMÉKET TALÁLSZ NÁLAM , ELÉRHETŐ, BARÁTI ÁRON !
FOLYAMATOSAN TÖLTÖK FEL , ÉRDEMES VISSZATÉRNI, KÜLFÖLDRŐL IS AKAD BŐVEN !
KÖSZÖNÖM : )



Jelenlegi ára: 3 700 Ft

Az aukció vége: 2011-04-19 06:15
. TRF BY ZARA OLASZORSZÁGBÓL ! VASTAG,HOSSZÚ KARDI - Jelenlegi ára: 3 700 Ft

Karikás fülbevaló - Jelenlegi ára: 1 Ft

Akasztós szerkezetű fülbevaló, ahol két karika illeszkedik egymásba. A fülbevaló hossza 5 cm.
Nézd meg a többi termékemet is!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-04-19 05:54
. Karikás fülbevaló - Jelenlegi ára: 1 Ft

Bogyó és Babóca beteg - Jelenlegi ára: 1 620 Ft

Az első mesében Bogyónak, a kis csigának nagyon fáj a füle, ki kell hívni Bagolydoktort! A második történet pedig egy új erdőlakóról, a kis dongólányról szól. Ennek különösen Baltazár, a méhecske örül...
SZERZŐ: Bartos Erika
KIADÓ: Pozsonyi Pagony Kft.
KIADÁSI ÉV: 2010
OLDALSZÁM: 50
Személyes átvételre sajnos nincs lehetőség!


Jelenlegi ára: 1 620 Ft

Az aukció vége: 2011-04-19 05:00
. Bogyó és Babóca beteg - Jelenlegi ára: 1 620 Ft

MINOIS, GEORGES - AZ ÉLETFÁJDALOM TÖRTÉNETE - Jelenlegi ára: 2 800 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
93545
MINOIS, GEORGES
AZ ÉLETFÁJDALOM TÖRTÉNETE
Az "életfájdalom" kifejezés a XVIII. századból származik, de a rossz közérzet, amit jelöl, azóta létezik, amióta az ember életének értelmét keresi. Már az ókori orvosok is leírtak depressziós tüneteket mutató betegeket, és növényi alapú orvosságokat javasoltak gyógyításukra. Ugyanebben az időben a filozófusok is elgondolkodtak a "lélek betegségeinek" furcsaságain.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2011-04-05 03:06
. MINOIS, GEORGES - AZ ÉLETFÁJDALOM TÖRTÉNETE - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Rakovszky: Ismered-e? - Füvészkönyv gyerekeknek - Jelenlegi ára: 1 805 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Ismered-e? - Füvészkönyv gyerekeknekA könyv listaára: 2200 Ft. Leírás:
Óvodás és kisiskolás gyerekek figyelmébe ajánlható a szerzőpáros műve, amely - ahogy a cím is utal rá - egyfajta speciális füveskönyv: a kötetben huszonnégy növényfaj verses-játékos jellemzését olvashatjuk és rövid, frappáns tündéres történettel felvezetve. A válogatásban olyan virágokkal, cserjékkel ismerkedhetünk meg egyebek mellett, mint a bodza, a piros gyűszűvirág, a gyöngyvirág, a fekete nadálytő, a kökény, a vadrózsa, a galagonya, a jerikói lonc vagy a borbolya. A szöveget színes rajzok kísérik. ISBN: 978-963-06-3355-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 805 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 00:58
. Rakovszky: Ismered-e? - Füvészkönyv gyerekeknek - Jelenlegi ára: 1 805 Ft

2011. március 30., szerda

Udvarhelyi Éva: Vándorok kultúrák között - Jelenlegi ára: 1 640 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Vándorok kultúrák közöttA könyv listaára: 2000 Ft. Leírás:
Akik életük során hosszabb időt töltöttek külföldön, azok számára ismerős az a vonzással és taszítással elegy fura kívülállás, amely az ilyen helyzetet jellemzi, nemkülönben a hazatérés utáni átváltozás, amikor az ember kezdi kicsit külföldiként szemlélni saját hazáját is. Udvarhelyi Éva Tessza olyan magyar és külföldi fiatalok beszámolóit gyűjtötte össze, akik maguk is ebben a cipőben járnak vagy jártak: ingáznak szülőhazájuk és más országok (például hazánk) közt, vagy hosszabb ideje élnek nálunk, illetve külföldön. Természetesen megszólal sok külföldre került magyar is. A szerző a beszámolókhoz fűzött megjegyzéseiben a számtalan szubjektív benyomásból vonja le az általános tapasztalatokat, mintegy útravalót, megfontolandó szempontokat nyújtva a külföldi tanulás, munkavállalás, letelepedés gondolatával kacérkodóknak. ISBN: 978-963-06-3811-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 640 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 00:39
. Udvarhelyi Éva: Vándorok kultúrák között - Jelenlegi ára: 1 640 Ft

Altay Margit: Amit az óra mesél - Jelenlegi ára: 1 885 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Amit az óra mesélA könyv listaára: 2300 Ft. Leírás:
Altay Margit keserédes-romantikus regényének középpontjában egy antik óra áll, amely a hosszú végigketyegett évek alatt megannyi történetnek volt tanúja. A kötetben ezekből négyet mesél el az olvasóknak. Kalandos útja egy tiroli órásmester műhelyében indult, akinek a lánya egy fess olasz fiút szeretett, ám kettejük vonzalma nem szökkenhetett szárba az apa nacionalista érzelmei miatt. Bár Maria ígéretet tesz a papának, hogy szakít a taljánnal, az órát emlékül odaadja kedvesének. Következő tulajdonosához, Beatricéhez az ő örökségéből került a tárgy, amely ismét egy reménytelen szerelem tanúja lett: a hölgy frigyét egy nincstelen tanárral a végsőkig ellenezték szülei. Beatrice halálos kimenetelű tüdőgyulladást szedett össze, mialatt búcsúztak a zuhogó esőben. Az órát Erzsébet, egy katolikus leány kapta, aki viszont egy protestáns fiúba szeretett bele mondanunk sem kell, hogy milyen eredménnyel Elég annyi, hogy az affért követően apácának állt. Az oldás csak a negyedik történetben érkezik el, amelyben az időmérő Erzsébet egy távoli nőrokonának a birtokát képezi ő végre a boldog házasság örömeiről számolhat be hasonlóan szerencsés sorsú barátnőinak. A kiadó tíz éves kortól ajánlja a művet, amely az Ünnepi Könyvhét kiadványa. ISBN: 978-963-245-037-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 885 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 00:10
. Altay Margit: Amit az óra mesél - Jelenlegi ára: 1 885 Ft

Csatlósné Miklós Anna : Barangolás a természe - Jelenlegi ára: 2 375 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Barangolás a természetbenA könyv listaára: 2500 Ft. Leírás:
Az elsősorban természettudományos érdeklődésű, iskolás korú gyerekeknek ajánlott, színes fényképekkel, rajzokkal gazdagon illusztrált mű szerzője bolygónkat mutatja be, leginkább geológiai szempontból. A rövid földtörténeti áttekintést követően tömören, olvasmányosan olyan témákat taglal egyebek között, mint a hegyvidékek, a vulkáni tevékenység, a gleccserek, vízesések, barlangok és sivatagok. Külön fejezetben kiemelve ír a Grand Canyon szépségeiről és jellemzőiről, és a tengerpartokról. ISBN: 963-9161-93-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 375 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 23:46
. Csatlósné Miklós Anna : Barangolás a természe - Jelenlegi ára: 2 375 Ft

Szikszai Mária: Történetek története - Jelenlegi ára: 1 785 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Történetek történeteA könyv listaára: 2100 Ft. Leírás:
Az Ünnepi Könyvhétre megjelent kötet szerzője Remete Szent Antalról szóló írásokat, történeteket, mítoszokat, legendákat, táblaképeket és egyéb ábrázolásokat gyűjtött össze. Ezek által betekintést nyújt abba a kultúrába, melyben ezen Szent Antalt ábrázoló kifejezőeszközök megszülettek. A történetek továbbélését párbeszéd formájában tárja elénk, amelyben a homo narrans, a mesélő, a szövegek szerzője és a mai kor kutatója az, aki ezen olvasatokat átnyújtja számunkra. Az első fejezet a történeti keretet adja meg e párbeszédhez. A következő az ősnarratívából, Alexandria püspökének, Atanáznak az elbeszéléséből indul ki, mely Szt. Antal halála után Vita címmel jelent meg. A könyv további részei arra a kérdésre adják meg a választ, hogy maga az ősnarratíva hogyan változott a különböző korok eltérő kultúráiban, és hogyan, milyen formában hagyományozódott a mai kor emberére ez a tudás. Az utolsó fejezet a festészeti megjelenítés eszközeivel teremti meg a különböző korok közötti kulturális koherenciát. A külön mellékletben szereplő színes reprodukciók azt illusztrálják, mit közvetíthetett adott korban, és mit jelenít meg ma Hieronymus Bosch 15. század végi triptichonja, vagy Mathias Grünewald isenheimi oltárképe a 16. század elején, illetve Salvador Dalí 20. századi provokáló, meztelen szerzetesábrázolása. A kötetet a szentet ábrázoló fekete-fehér illusztrációk, a források jegyzéke, Tánczos Vilmos táblázatba szedett, szent Antallal kapcsolatos népi imádságai, valamint a képek és illusztrációk jegyzéke zárja.
Ajánljuk néprajzkutatóknak, valamint művészettörténészeknek és kulturális antropológusoknak. ISBN: 973-599-166-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 785 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 23:27
. Szikszai Mária: Történetek története - Jelenlegi ára: 1 785 Ft

Nagy Gábor: Ki a konkolyt vetette - Jelenlegi ára: 1 380 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Ki a konkolyt vetetteA könyv listaára: 1680 Ft. Leírás:
Nagy Gábor újabb regénye a kádári évtizedekben elkövetett rejtélyes, az állambiztonságiak által rabló- vagy öngyilkosságnak álcázott - papgyilkosságok fikciós feldolgozása. Közel két tucat ilyen bűnesetből mostanáig alig néhányat vizsgáltak tudományos módszerekkel - a téma még ma is tabunak számít. A Jézus példázataiból vett cím, amely a bűn eredetét, szerzőjét jeleníti meg, egyúttal egy ördögi terv működését sejteti. A szerző célja nem egyetlen eset feldolgozása - arra tesz kísérletet, hogy az ilyen ügyek egyfajta modelljét alkossa meg. A konkrét történettel kapcsolatban a fülszöveg igazít el: Egy nyugat-magyarországi falu, Vadaskend (természetesen kitalált település) káplánja brutális gyilkosság áldozata lesz. A 60-as évek végi ügy eltemetettnek hitt emléke két évtizeddel később utoléri a pap disszidens barátját, aki utólag megkísérli rekonstruálni az eseményeket. Ki mozgatta a szálakat akkor, és kicsoda mozgatja a rendszerváltozás után? Aztán az is kiderül, miért válik e sötét múlt hirtelen égetően fontossá egyesek számára, mint ahogyan a főszereplő is rádöbben: ő is csak egy eleme a játéknak. Az Ünnepi Könyvhétre megjelent kötet a félmúltunk iránt érdeklődő, irodalomkedvelő olvasók csemegéje lesz. ISBN: 978-963-9603-94-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 380 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 23:19
. Nagy Gábor: Ki a konkolyt vetette - Jelenlegi ára: 1 380 Ft

Eckhardt Sándor: Klasszikus nagyszótárak - Jelenlegi ára: 17 025 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Francia- magyar nagyszótárA könyv listaára: 18990 Ft. Leírás:
A kötet mindenben megegyezik az előző kiadással, kivéve az árát és a benne található új CD-ROM mellékletet utóbbin a szótár egész anyaga megtalálható. ISBN: 963-05-7776-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 17 025 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 22:27
. Eckhardt Sándor: Klasszikus nagyszótárak - Jelenlegi ára: 17 025 Ft

Szerb Antal: Utas és holdvilág - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Utas és holdvilágA könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
Az Utas és holdvilág az esszéíró nemzedék néven számon tartott generációs csoportosulás egyik önvallomás értékű műve. (Szerb Antalon kívül olyan alkotók vonhatók e körbe, mint például lllés Endre, Halász Gábor, Cs. Szabó László, Hevesi András vagy - távolabbról - Rónay György és Sőtér István. ) Leginkább közös szellemi vonzalmaik kapcsolták össze az egymástól egyébként jócskán különböző íróegyéniségeket valamennyien a nyugat-európai kultúra szerelmesei voltak, szenvedélyesen foglalkoztatta őket az antikvitás újraértelmezése, pályájuk elején az akkoriban nagy hatású életfilozófia befolyásolta szemléletüket. Az esszébetétekkel tarkított, intellektuális humorban bővelkedő mű a kultúrhistóriai utalásokat könnyen követni tudó olvasóknak ajánlható. ISBN: 978-963-14-2463-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 600 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 21:58
. Szerb Antal: Utas és holdvilág - Jelenlegi ára: 2 600 Ft

Suzuki Alto 1,1 vízhűtő - Jelenlegi ára: 24 240 Ft

Suzuki Alto 1, 1 vízhűtő (utángyártott termék)
Személyes átvétel Budapesten III. kerületben az Árpád híd Flórián Parkoló Illetve Érden . Illetve Futárszolgálat vagy posta.
-
Bármilyen Suzuki és Maruti alkatrészeket be tudok szerezni amik nincsenek feltöltve, üzenetben tudok az ilyen jellegű kérdésekre válaszolni és igény esetén feltöltöm a kért terméket.


Jelenlegi ára: 24 240 Ft

Az aukció vége: 2011-04-08 08:40
. Suzuki Alto 1,1 vízhűtő - Jelenlegi ára: 24 240 Ft

Sony Memory Stick Pro Duo 2GB High Speed - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Használt Sony Memory Stick Pro Duo 2GB High Speed (80Mbps) memóriakártya.
Jó PSP-be, fényképezőgépekbe és pár telefonba is.



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-04-08 08:12
. Sony Memory Stick Pro Duo 2GB High Speed - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

korondi tányér, korond virág motívum - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Korondi tányér.
A felvételen is látható repedéssel az oldalán.
D: 20 cm.


Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Az aukció vége: 2011-04-18 07:42
. korondi tányér, korond virág motívum - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Nokia 2710 Navigator(Beige) - Jelenlegi ára: 24 900 Ft

Nokia 2710 Navigator(Silver) 18 hónap gyártói( NOKIA ) garanciával,  szép állapotban, mikrokarcos kijelzővel, picit kopott hátlappal, kártyafüggetlenül, magyar nyelvvel, gyári hálózati töltőjével, stereo headsettel, adatkábellel, autós tartókarral, papírjaival, dobozában eladó, Boltból. Átvehtető személyesen Bp-en vagy utánvéttel is.
Fizetés csak készpénzben ill. futárszolgálattal történő átvétel esetén utánvéttel a termék leütését követően max 2 napon belül!
Futárszolgálat díja az ország egész területén belül:
990ft ( értékbiztosítva )
Csere, beszámítás csak személyesen történhet!
A megjelent képek csak illusztrációk!!!
FIGYELEM!
A terméket máshol is hirdetem ezért kérem mielőtt licitálsz rá előtte érdeklődj, hogy megvan-e még.
Ha leütötted egy termékemet azzal elfogadtad a vásárlásra vonatkozó feltételeimet tehát kérlek ezek figyelembe vételével licitálj!


Jelenlegi ára: 24 900 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 07:56
. Nokia 2710 Navigator(Beige) - Jelenlegi ára: 24 900 Ft

Moletti női nadrág,elasztikus /sztreccs/ - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Németországból kaptam néhány db nagyon jó minőségű, 54-es méretű sztreccsnadrágot. Mivel tudom, milyen nehéz ilyen méretű, és ráadásul jó fazonú nadrághoz jutni, másokkal is megosztom. 3 szinben van, mint látjátok, teljesen újak, hibátlanok, cimkések. Tavasszal, nyáron egyaránt kellemes viselet


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 07:23
. Moletti női nadrág,elasztikus /sztreccs/ - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Testzsír méleg - Jelenlegi ára: 3 700 Ft

Vadonat uj , kezeléséhez magyar nyelvű használati utasítás van. Szállítás ingyen megoldható Budapest-Szeged-Makó útvonalon vagy néha Szeged -Baja-Pécs vonalon.


Jelenlegi ára: 3 700 Ft

Az aukció vége: 2011-04-04 07:17
. Testzsír méleg - Jelenlegi ára: 3 700 Ft

Berg Judit: Tündér biciklin - Jelenlegi ára: 2 010 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Tündér biciklinA könyv listaára: 2450 Ft. Leírás:
Panka és Csiribí, a két kis tündér ezúttal járművekkel ismerkedik: Csiribí kisvasutat épít az erdőben, Panka pedig egy biciklis kaland után motorcsónakba száll. Az elsősorban óvodásoknak ajánlható kiadványból a kicsik még egy mentőautós, egy léghajós és egy repülős kalandot is végig izgulhatnak. Az igazán szép rajzokkal illusztrált kötet beszerzése - hasonlóan Berg Judit korábbi írásaihoz - minden gyermekkönyvtár számára ajánlott. ISBN: 978-615-5023-07-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 010 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 06:45
. Berg Judit: Tündér biciklin - Jelenlegi ára: 2 010 Ft

SPIDER Extra strong monofil zsinor 500m AKCIO!! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Termék kitünő minöségű!!!
a zsinor szine :: sötétzöld
SPIDER CARP Monofil zsinor 500méter 35-ös 
szakitoszilárdság:::: 14, 4kg 
van 30-as méret is de azt csak jövöhéten hozzák hogyha kell valakinek nyugodtan licitáljon de a 30-as csak jövöheti postázásal tudom küldeni köszönöm megértéseteket
Posta csak 1 db esetén 375ft de már 2db sulya miat sajnos már csak 575ft-ba megy el


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-04-05 05:59
. SPIDER Extra strong monofil zsinor 500m AKCIO!! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Tiefenbacher, Angelika: KiegyensĂşlyozott terhessĂ - Jelenlegi ára: 1 845 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Kiegyensúlyozott terhességA könyv listaára: 2250 Ft. Leírás:
A női sors egyik legjelentőségteljesebb eseményére, a gyermekvállalásra segít felkészülni a német írónő életvezetési-egészségügyi tanácsadó könyve: a leendő anyukákat a terhesség konstatálásától a szülés utáni időszakig látja el megannyi megszívlelendő jó tanáccsal. Nyitásképp a várandósság első heteinek izgalmairól ír, áttekintve egyúttal a magzat fejlődését a kezdetektől a születésig. Ezután megtudhatjuk, hogy miként maradjanak a nők fittek és egészségesek a babavárás ideje alatt, és hogyan őrizzék meg jó közérzetüket. A kötet második felében olvashatunk a szülésre való felkészülésről, magáról a Nagy Eseményről, illetve az azt követő napokról. A szöveget színes fotók kísérik. ISBN: 978-963-596-715-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 845 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 05:42
. Tiefenbacher, Angelika: KiegyensĂşlyozott terhessĂ - Jelenlegi ára: 1 845 Ft

Straffi, Iginio: Stella, a divatos - Jelenlegi ára: 810 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Stella, a divatosA könyv listaára: 990 Ft. Leírás:
Az öt Winx tündérboszorkány közül ebben a kiadványban a legdivatosabb, legnőiesebb, mindig kifogástalan megjelenésű Stellával ismerkedhetünk meg, aki nem mellesleg Solaria hercegnője és bár egyéb dolgokban rendkívül lusta, arra mindig fokozottan figyel, hogy birtokában legyen minden ruhaneműből, ami divatos. A rapid bemutatkozás után Stella mesél nekünk élete szerelméről, minden idők nagy divatcsillagairól, a divatillemtan alapjairól, a szépség megőrzésének titkairól, az ízléses sminkről, valamint a divatszakma profijairól. A szöveget színes rajzok kísérik. ISBN: 978-963-9763-56-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 810 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 05:19
. Straffi, Iginio: Stella, a divatos - Jelenlegi ára: 810 Ft

Huseinovic, Kasmir: Oszkár - Jelenlegi ára: 1 640 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! OszkárA könyv listaára: 2000 Ft. Leírás:
Az élénk színű, vidám grafikákkal illusztrált mesekönyv főhőse Oszkár, aki az elefántok földjén született kiselefánt. Kíváncsi természete miatt nagyon vágyik rá, hogy megtudja, laknak-e mások is a Földön az elefántokon kívül. Egy napon vitorlásra száll, és távoli földrészek felé hajózik, ahol megismeri a zebrákat, az oroszlánokat és még sok más állatot, de furcsa módon, akkor lesz a legvidámabb, amikor a parton megpillant egy elbűvölő elefántlányt A pár oldalas, egyszerű szövegű, bájos mesekönyv az óvodás korosztály számára ajánlható elsősorban. ISBN: 978-963-643-133-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 640 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 04:51
. Huseinovic, Kasmir: Oszkár - Jelenlegi ára: 1 640 Ft

Thury Zsuzsa: A jó fiú 2. - Jelenlegi ára: 1 970 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A jó fiú 2. A könyv listaára: 2405 Ft. Leírás:
A kötet ismertetése a 201105??? -ISBN: 978-963-299-880-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 970 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 04:42
. Thury Zsuzsa: A jó fiú 2. - Jelenlegi ára: 1 970 Ft

2011. március 29., kedd

RENAULT Clio 3 2005-2008 Első lökhárító vas Új - Jelenlegi ára: 19 000 Ft


RENAULT Clio 2005-2008
Első lökhárító merevítő,
Után-gyártott Új!
ÉRDEKLŐDJ A KÉSZLET MIATT MIELŐTT LEÜTÖD,
a termék napi több szállítással érkezik!
A többi RENAULT típusaihoz
való után-gyártott termékekről érdeklődj,
FELTESZEM KÍNÁLATRA + KÉP,
fontos az évjárat, motor típus!!!
Első lökhárító, hátsó lökhárító, lökhárító merevítő,
lökhárító vas, lökhárító díszrács, lökhárító spoyler,
Karosszéria elemek,
KISKER ÁR  KEDVEZMÉNNYEL
Után-gyártott - Új!!



Jelenlegi ára: 19 000 Ft

Az aukció vége: 2011-04-18 02:26
. RENAULT Clio 3 2005-2008 Első lökhárító vas Új - Jelenlegi ára: 19 000 Ft

576 Kbyte 2009/10 - 012. szám - Jelenlegi ára: 500 Ft

576 Kbyte 2009/10, 012. Az új széria tizenkettedik száma!
A borítóból hiányzik egy darab, mint az a képen is látszik.



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-04-11 00:49
. 576 Kbyte 2009/10 - 012. szám - Jelenlegi ára: 500 Ft

Fali gyertya tartó - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Új, még nem használt ikeában vásárolt gyertyatartók eladók együtt.
5 db ára együtt 4000. -Ft


Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2011-04-11 00:23
. Fali gyertya tartó - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Szexi átlátszó férfi body fekete - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Szexi selymes tapintású átlátszó férfi body fekete
Méret: M
Anyag: Microfiber 87%  Spandex 13%



Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Az aukció vége: 2011-04-18 00:08
. Szexi átlátszó férfi body fekete - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Csempevágó - 630mm - Jelenlegi ára: 38 990 Ft

Eladó, teljesen új, Sigma tipussal megegyező 630 mm-es, profi csempevágó.
Kérdésre szívesen válaszolok!
Folyamatosan töltök fel új termékeket, nézd meg a többi aukciómat is!
További szép napot!


Jelenlegi ára: 38 990 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 23:45
. Csempevágó - 630mm - Jelenlegi ára: 38 990 Ft

Ujjatlan női felső - Jelenlegi ára: 1 Ft

Női felső kaptam de nem használtam.
Nézd meg a többi aukciómat is, sok márkás ruhám van fenn 1 ft-ért. Köszi, hogy benéztél.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 23:42
. Ujjatlan női felső - Jelenlegi ára: 1 Ft

"Ruby Red" 30 db mángold mag - Jelenlegi ára: 300 Ft


"Ruby Red" 30 db mángold mag
Igénytelen, könnyen termeszthető zöldségféle.
Szinezete miatt egyébként is mutatós
Levéllemezét salátákhoz adhatjuk, de főzeléket is készíthetünk belőle.
A levélnyelet a spárgához hasonlóan szokták elkészíteni, emiatt olykor "hamis spárga" névvel is szokták illetni.
 



Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-04-06 23:13
. "Ruby Red" 30 db mángold mag - Jelenlegi ára: 300 Ft

McFadden, Deanna: Az utolsó mohikán - Jelenlegi ára: 850 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az utolsó mohikánA könyv listaára: 999 Ft. Leírás:
A jelen művében - amely a legismertebbek közül való - Munro alezredes lányait kíséri az amerikai vadonon keresztül egy angol tiszt és csapata céljuk az erőd, ahol az alezredes tartózkodik. Vezetőjük azonban, egy álnok irokéz (nevezett Magua) szántszándékkal tévútra csalja őket, hogy betöltse bosszúját az angolokon. A hölgyek segítségére Sólyomszem és mohikán cimborái sietnek, akik épp arrafelé vadászgatnak... Ez alkalommal az ifjúsági kalandregény átdolgozott, jelentősen megkurtított változata került kiadásra. ISBN: 978-963-297-315-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 850 Ft

Az aukció vége: 2011-04-01 09:36
. McFadden, Deanna: Az utolsó mohikán - Jelenlegi ára: 850 Ft

Blanck, Ulf: Pánik a Paradicsomban - Jelenlegi ára: 1 435 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Pánik a ParadicsombanA könyv listaára: 1750 Ft. Leírás:
A nyári szünidő idejére Rocky Beach-et ellepik a ráérő, játszó gyerekek. Ilyen kalandvágyó csibészek Charlie, Tom és Peter is, akik szoros barátságuk jeléül megalapítják a CTP triót. Titkos bandájuk különféle rejtélyek megoldására specializálódik a nyári napokra. ISBN: 978-963-7461-24-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 435 Ft

Az aukció vége: 2011-04-01 09:04
. Blanck, Ulf: Pánik a Paradicsomban - Jelenlegi ára: 1 435 Ft

Légtartály 75 liter 10 Bar - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Bontott légtartály.
Egyszer kompresszort akartam belőle készíteni....
 
10 bar  75 liter.
1 darab elzáróváltóval.
 
Átvétel csak és kizárólag személyesen Kismaroson.


Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Az aukció vége: 2011-04-07 08:58
. Légtartály 75 liter 10 Bar - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Kállay Miklós:Trón a vérhegyen/Palladis Rt. - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Palladis Rt. 2 Pengős regénye. Nagyon jó állapotban.



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-04-17 08:43
. Kállay Miklós:Trón a vérhegyen/Palladis Rt. - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

2db rövidnaci kisfiúnak 68-74 - Jelenlegi ára: 300 Ft

Eladó 2db jó állapotú rövidnaci.
H: 21cm   D: 17-23cm-ig tágul


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-04-06 08:29
. 2db rövidnaci kisfiúnak 68-74 - Jelenlegi ára: 300 Ft

85/D moletti,nagykosaras melltartók- New Look 85D - Jelenlegi ára: 900 Ft

Kiváló minőségű, újszerű állapotban.  
New Look 85 D méretben, extra push up, oldalt halcsont.


Jelenlegi ára: 900 Ft

Az aukció vége: 2011-04-17 08:09
. 85/D moletti,nagykosaras melltartók- New Look 85D - Jelenlegi ára: 900 Ft

MEZEI VIRÁGOS NAGY TEÁSKANNA - ALKA BAVARIA - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

 
ALKA BAVARIA
ARANYOZOTT SZÉP VIRÁGOS NAGY BAVARIA KIÖNTŐ
 ARANNYAL SZÁMOZOTT ÉS ALÁÍRT A KIÖNTŐ ÉS A TETŐ IS.
M: 23, 5 CM
D: 23, 5 CM
HIBÁTLAN PORCELÁN
Fizetés:
banki utalás, készpénz, postai utalvány
Átvételi lehetőség:
Személyesen vagy gondosan csomagolva postázom a terméket.
A termék fix áron megvásárolható nem kell az aukció végét megvárni.


Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Az aukció vége: 2011-04-17 07:55
. MEZEI VIRÁGOS NAGY TEÁSKANNA - ALKA BAVARIA - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Lost Tribe (Of The Lost Minds)* - Gimme A Smile - Jelenlegi ára: 150 Ft


Lost Tribe (Of The Lost Minds) - Gimme A Smile (For The Future)
Label: Stress Records
Catalog#: 12 STR 27
Format: Vinyl, 12"
Country: UK
Released: 1998
Genre: Electronic
Style: Trance, Progressive Trance
 a lemez jó állapotban van. pár kisebb karc
http: //www. discogs. com/Lost-Tribe-Of-The-Lost-Minds-Gimme-A-Smile-For-The-Future/release/46195
az oldalon a leírás mellett belehallgatni is lehet, jobb oldalt alul
 
Nézdd meg a többi lemezemet is!!!!


Jelenlegi ára: 150 Ft

Az aukció vége: 2011-04-10 07:48
. Lost Tribe (Of The Lost Minds)* - Gimme A Smile - Jelenlegi ára: 150 Ft

GUESS felső.... - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

GUESS felső eladó. Anyaga 100%cotton, vékonyabb pólószerű,   made in Italy. medium méret van beleirva, bár sztem L-es lehet. Nyaka, ujjvégei s legalul vagány szaggatott jellegű.
Váll: 41 cm, mell hónalj alatt: kb 49-50x2 cm, ujja hossza: 66 cm,   a felső hossza hátul mérve: 66 cm,


Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Az aukció vége: 2011-03-30 07:58
. GUESS felső.... - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Régi auto mentö . Majorette - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Majorette , Made in france, ech. 1/80 , kopottas, és a hátul lévö vontato alkatrész nincs meg.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-04-07 06:09
. Régi auto mentö . Majorette - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

McFadden, Deanna: Az utolsó mohikán - Jelenlegi ára: 850 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az utolsó mohikánA könyv listaára: 999 Ft. Leírás:
A jelen művében - amely a legismertebbek közül való - Munro alezredes lányait kíséri az amerikai vadonon keresztül egy angol tiszt és csapata céljuk az erőd, ahol az alezredes tartózkodik. Vezetőjük azonban, egy álnok irokéz (nevezett Magua) szántszándékkal tévútra csalja őket, hogy betöltse bosszúját az angolokon. A hölgyek segítségére Sólyomszem és mohikán cimborái sietnek, akik épp arrafelé vadászgatnak... Ez alkalommal az ifjúsági kalandregény átdolgozott, jelentősen megkurtított változata került kiadásra. ISBN: 978-963-297-315-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 850 Ft

Az aukció vége: 2011-04-01 05:10
. McFadden, Deanna: Az utolsó mohikán - Jelenlegi ára: 850 Ft

Brezina, Thomas: A világ legklasszabb biciklije - Jelenlegi ára: 1 530 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A világ legklasszabb biciklijeA könyv listaára: 1800 Ft. Leírás:
Pontosan száztizenegy trükköt tud, fagyit készít, és az elektromos fúrójával lebont bármit, ami az útjába kerül, mindemellett varrógépolajat iszogat, és a barátaival, Linával és Klaróval hihetetlen kalandokba keveredik. Ő nem más, mint egy eszméletlenül érdekes bicikli, méghozzá a világ legklasszabb biciklije. Lina és Klaro a bolhapiacon bukkan rá egy már nem élő feltaláló egészen különleges kerékpárjára. A legfeltűnőbb, hogy tud beszélni, de aztán előkerül az a papír, amiből kiderül az is, hogy ez bizony egy csodabicikli. Rengeteg bolondos trükköt tud, és ha kell, úszik vagy repülni is tud. Tom Turbó (merthogy így hívják a csodabiciklit) képességei még a hírhedt Don Dynamit érdeklődését is felkeltik... A játékos könyvben az író találós kérdéseket is elrejtett, melyekre a válaszokat megtalálhatjuk a könyv végén összegyűjtve. A népszerű gyerekkönyvszerző újabb, sorozatindító kötete várhatóan szintén nagy sikerre tarthat számot. Elsősorban gyermekkönyvtárakba, valamint általános iskolai bibliotékákba lehet indokolt a beszerzése. ISBN: 978-963-9991-06-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 530 Ft

Az aukció vége: 2011-04-01 03:15
. Brezina, Thomas: A világ legklasszabb biciklije - Jelenlegi ára: 1 530 Ft

2011. március 28., hétfő

!!!TRENDI KABÁT AJÁNDÉK FILA SAPIVAL AKCIÓ!!! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

TRENDI KABÁT AJÁNDÉK FILA SAPIVAL
-S-es méret
-mellbőség: 2x59cm
-hossz: 67cm
-jó állapotban
-személyes átvétel a xx. kerületben
-utánvétellel nem postázok
-minden kérdésre szívesen válaszolok


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-04-17 00:28
. !!!TRENDI KABÁT AJÁNDÉK FILA SAPIVAL AKCIÓ!!! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Csajos női papucs!!Olasz!!!38!!! - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Olaszban vásárolt, 38-as méretű magastalpú papucs!!!! Nem jön veled szemben az utcán : o)
Színe barna!!! Párszor volt rajtam, teljesen újszerű állapotban!!!!
Nézz be hozzám.... KÖSZÖNÖM  : O)



Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Az aukció vége: 2011-04-06 23:55
. Csajos női papucs!!Olasz!!!38!!! - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Lego Technic 8047 Excavátor (Új) - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Lego Technic 8047 Excavátor, eredeti bontatlan csomagolásban. Személyesen átvehető Gödöllőn vagy Gyöngyösön, előre utalás esetén postai küldés is megoldható!


Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2011-04-16 23:35
. Lego Technic 8047 Excavátor (Új) - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

*** SANDISK Micro sd 16gb +ajándék pendrive! *** - Jelenlegi ára: 5 899 Ft

Akció: Garanciával!!! LEárazva!!
SANDISK Micro SD 16 gb -os memóriakártya
Most ajánkék kártyaolvasó, átalakító, adapter: 16gb-ig minden kártyát kezel.
Praktikus, mert:
Kicsi, szép és könnyen át tudjuk másolni adatainkat a telefonról, nem kell bajlódni a kábelekkel. Akár pendriveként is használhatjuk kártyánkat.
Kérhető kék, rózsaszín, fekete és narancssárga színben.
Adatok:
Kiváló, minőségű, megbízható termék.
A termék kompatibilis az újabb Motorola, Nokia, Samsung, LG, Sagem , Vodafone, Alcatel típusó mobilokkal, valamint digitális fényképezőgépekkel, kamerákkal és navigációs rendszerekkel.
 
Ezzel a kártyával nem fog kifogyni a tárhelyből! Gyors adatátviteli sebességének (5-6 Mb/sec) köszönhetően a legújabb okostelefonok, és a nagyteljesítményű digitális kamerák praktikus kelléke!
Ha nem biztos a kompatibilitásban, bátran kérdezzen!
 
A termékre 1 év cseregarancia van!
A termék fix áras, tehát nem kell megvárni az aukció végét!
Olcsó és gyors postázás, akár a pénz megérkezésének napján. Utánvét sajnos nincs.
 
Köszönöm, hogy benézett, kérem tekintse meg a többi termékemet is!


Jelenlegi ára: 5 899 Ft

Az aukció vége: 2011-03-29 23:39
. *** SANDISK Micro sd 16gb +ajándék pendrive! *** - Jelenlegi ára: 5 899 Ft

kombinált polcos szekrény - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó egy kombinált polcos szekrény, vegyesen zárható szekrényajtókkal, nyitott polcokkal ill. egy ki-/lehajtható szekrényajtóval. Bútorlapból készült, nyír v. nyár furnérral bevonva, a szekrényajtók magasfényű lakkal lakkozva. Strapabíró, nagy tárolókapacitású szekrény.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 23:25
. kombinált polcos szekrény - Jelenlegi ára: 1 Ft

Ékszer - Jelenlegi ára: 399 Ft

Új, nikkelmentes, swarovski kristályból készített, fülbevaló. Hossza, 7, 5mm. Színe, mohazöld.


Jelenlegi ára: 399 Ft

Az aukció vége: 2011-04-01 22:37
. Ékszer - Jelenlegi ára: 399 Ft

Menyasszonyi ruha uszállyal - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó egy használt egybe részes, ejtett vállú modell. Igény szerint vállra is húzható.
Felső része halszálkás, fűzős, cipzáros.
Fényes szálszövéssel és kék pici szaténrózsákkal díszített. Szoknyája több rétegű: tüll, muszlin, organza.
Vállán, derekán, alsó részen és az uszályon is kis kék szaténrózsákkal díszített.
A fátyol, szoknya, uszály,  stóla a rózsák szinével harmonizálva, kék paszpollal szegve. A ruha fűzős, tehát kis méretre is igazítható, max mérete mell: 90 cm
derék 85 cm.
Én 75 F-es melltartót hordok és még így is be kellett húzni a hátán.
Kiegészítők: + alsószoknya, felcsatolható uszály 2m, fátyol, kesztyű, kék- fehér virágos fejdísz.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-03-31 22:09
. Menyasszonyi ruha uszállyal - Jelenlegi ára: 1 Ft

Szarvasházi Judit: Rendhagyó szakácskönyv - Jelenlegi ára: 2 625 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Rendhagyó szakácskönyvA könyv listaára: 3200 Ft. Leírás:
Jelen kiadvány további finomságok - édességek, borok, likőrök - elkészítésének leírásával bővült. ISBN: 978-963-7157-10-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 625 Ft

Az aukció vége: 2011-03-31 03:41
. Szarvasházi Judit: Rendhagyó szakácskönyv - Jelenlegi ára: 2 625 Ft

Gazillion buborékfújó pisztoly - Jelenlegi ára: 2 190 Ft

Az elemmel működő Gazillion buborékfújó segítségével soha véget nem érő, színes buborékfelhőt fújhatunk. A csomagolás tartalmaz egy buborékfújó pisztolyt, egy folyadéktartó tálcát és egy flakon Gazillion folyadékot. A működéséhez szükséges elemeket nem tartalmazza a csomagolás.
Nézd meg a TV reklámot:
Ha nem indulna el magától, frissítsd az oldalt (Ctrl+R)
Kiszállítás kizárólag DPD futárszolgálattal egységesen 990 Ft-ért az ország egész területére.
Személyes átvételre Vácon van lehetőség, minden hétköznap 9-17h-ig.
Több termék vásárlása esetén is csak egy szállítási költséget számolunk fel.
25. 000 ft feletti vásárlásnál a szállítás ingyenes, a szállítás díját cégünk átvállalja!


Jelenlegi ára: 2 190 Ft

Az aukció vége: 2011-04-16 00:59
. Gazillion buborékfújó pisztoly - Jelenlegi ára: 2 190 Ft

200 db swarovski strassz kő műköröm dísz készlet - Jelenlegi ára: 2 190 Ft

200 db-os eredeti swarovski kristály
Termékjellemzők:
- legmagasabb minőségű eredeti swarovski kristály
- kiválóan alkalmas mű és természetes körmök, telefonok, szempillák, notebookok és egyebek gyönyörű díszítésére
- méret: ss5, azaz, 1, 8 mm
Nézzen szét galériámban is!


Jelenlegi ára: 2 190 Ft

Az aukció vége: 2011-04-05 00:17
. 200 db swarovski strassz kő műköröm dísz készlet - Jelenlegi ára: 2 190 Ft

OLCSÓN! Avaira (6 db), 2 heti kontaktlencse - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Kérjük, nézze meg a galériában többi termékünket is! Hiszünk abban, hogy nincs Magyarországon nálunk olcsóbb - átlagos vásárlónk évi 10-50 ezer forintot takarít meg azzal, hogy tőlünk vásárol! Kérjük, rendelése során a megjegyzés részbe küldje el nekünk a kontaktlencse paramétereit! (dioptria, görbület, tórikus lencséknél még cylinder és tengely) Kiszerelés: 6db/csomag Hordási idő: 2 hetes Elérhető dioptriák: -12. 00-től +8. 00-ig; -6 és +6 között 0, 25 lépésközönként, ennél erősebb értékeknél 0, 5 lépésközönként Elérhető görbületek: 8. 4, 8. 5 Termékleírás: Megérkezett a Cooper Vision szilikon hidrogél kontaktlencse családjának legújabb tagja, azAvaira. Az Avaira ideális az új kontaktlencse viselőknek, olyan vásárlóknak, akik kényelmi okok miatt hagytak fel a kontaktlencse viseléssel és azoknak, akik kényelmesebb kontaktlencsét szeretnének a meglévő régebbi, merevebb szilikon hidrogél helyett. Az Avaira kitűnő ár-érték arányú, 46%-os víztartalmú, harmadik generációs SIH alapanyagból, magas Dk-val és alacsony modulussal rendelkező, egyedülálló Aquaform technológiával készült kontaktlencse. Az Aquaform a Cooper Vision által kifejlesztett egyedülálló alapanyag, mely egy természetes úton nedvesedő szilikon hidrogél kontaktlencsét eredményez és kizárólag a Biofinity és Avaira kontaktlencsék tartalmazzák. (Az Aquaform technológia titka, hogy a kontaktlencse hosszabb szilikon láncokat tartalmaz. A hosszabb szilikonlánc hatékonyabb oxigénszállítást eredményez, megköti a vízmolekulákat, ezáltal természetes módon és folyamatosan nedvesen tartja a kontaktlencse alapanyagát. Sőt a hosszabb szilikon láncok miatt kevesebb szilikon szükséges a magasabb Dk eléréséhez, így magasabb lesz a víztartalom, amitől kényelmesebb lesz a kontaktlencse még a nap végén is. ) Az átvétel és fizetés menete: - Kérjük jelezze a Vaterás vásárlás során, hogy
-* futárral vagy személyesen szeretné-e átvenni a terméket. (A házhoz szállítás díja 899 forint, 15. 000 forint összértékű rendelés esetén ingyenes. A személyes átvétel Budapest belvárosában található irodánkban ingyenes)
- * készpénzben vagy banki utalással kíván-e fizetni.
- Ön a Vaterás leütést követően megkapja a visszajelzést elérhetőségeinkkel. Kérnénk, hogy ezt követően küldjön nekünk egy válasz emailt a következő adatokkal: dioptria-érték, görbületet (és tórikus, multi/bikofális lencsék lencsék esetén a további szükséges paraméterek). Szintén jelezze, hogy milyen módon kívánja átvenni és kifizetni a terméket.
- Mi ezután visszaigazoljuk megrendelését és a várható szállítási időt, amely várhatóan 2-4 munkanap (esetleg ritka dioptriák és tórikus lencsék esetén 4-10 munkanap) lesz.
- Végül egy újabb emailben értesítjük Önt, amikor a termék raktáron van és személyesen átvehető vagy átadjuk a futárnak.
- Személyes átvétel esetén Ön megkapja irodánk címét és az útbaigazítást térképpel. Munkanapokon 9. 00 és 17. 00 között várjuk Önt irodánkban. A futár a megadott szállítási címre (házhoz vagy munkahelyre) viszi a termékeket, a feladást követő 24 órán belül. Amennyiben nem találja Önt, akkor még legfeljebb 2 alkalommal próbálkozik a kézbesítéssel. A kiszállítás hétfőtől szombatig naponta 8. 00 és 20. 00 óra között történik. - 30 napos visszavételi garanciát adunk a sértetlen, bontatlan csomagolású termékekre (a törvényileg kötelező 8 napos elállási jogon felül) Ha vannak még kérdései, írjon nekünk! Bármely további kérdését szívesen megválaszoljuk!
Nézze meg további termékeinket is! Szerintünk nálunk találja Magyarország legolcsóbb kontaktlencséit, folyadékjait és szemcseppjeit! Átlagos vásárlónk évi 10-50 ezer forintot takarít meg azzal, hogy tőlünk vásárol.
Kellemes vásárlást kívánunk, és reméljük, hogy visszatérő vásárlónk lesz!
Az eOptika csapata



Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Az aukció vége: 2011-03-27 00:20
. OLCSÓN! Avaira (6 db), 2 heti kontaktlencse - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Patchett, Fiona: Nagy sütiskönyv gyerekeknek - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Nagy sütiskönyv gyerekeknekA könyv listaára: 2499 Ft. Leírás:
Negyven olyan finom és látványos édesség receptjét tartalmazza a szakácskönyv, amelyet - az anyu vagy a nagyi segítségével - bármelyik vállalkozó szellemű kisleány elkészíthet. A választékban szerepelnek teázáshoz illő kekszek és aprósütik, ünnepi asztalra való torták, laktató vajas nyújtott tészták, valamint puffinok és masnik. A sütési tippekkel és mutatóval záruló, nagy alakú kötetet színes fotók egészítik ki. ISBN: 978-963-251-009-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-03-30 23:49
. Patchett, Fiona: Nagy sütiskönyv gyerekeknek - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

ED HARDY PÉNZTÁRCA!TIGRIS-brutál! XXL-es,nagy! - Jelenlegi ára: 2 590 Ft

AJÁNDÉKOZNI JÓÓÓÓ!
ED HARDY PÉNZTÁRCA!!!
2011-es MODELL!
DÖGÖS!! XXL-es, HATALMAS!
TIGRISES,
SZEGECSEKKEL KIVERVE!!!
KAPCSOS!!
13x10, 5x3 cm
Belefér: apró-, papírpénz, bankkártyák,
különzsebek, stb.
MESE-SZÉP!!!
ÚJ TRENDY!!  
Nézd meg a többi termékeimet is, biztosan találsz köztük kedvedre valót, így egy postával elmegy!!!
Amint a számlámra érkezik az összeg (vételár+postaköltség),  másnap a  postára adom a terméket!
Kérlek kizárólag e-mailben beszéljük meg a részleteket!  
Amennyiben a licit lejárta után 5napon belül nem jelentkezel és 10nap után sem fizeted ki a terméket, negatív értékelést adok !!!!! !!!!  
Kérlek, csak akkor licitálj, ha elfogadod a feltételeimet!  
Posta költség:  mindenkor az  aktuális postai díjszabás SZERINT!!!


Jelenlegi ára: 2 590 Ft

Az aukció vége: 2011-03-30 23:24
. ED HARDY PÉNZTÁRCA!TIGRIS-brutál! XXL-es,nagy! - Jelenlegi ára: 2 590 Ft