2012. január 17., kedd

ÁRPAFŰ 250gramm LÚGOSÍTÁS ÁRPAFŰVEL 6900FT - Jelenlegi ára: 6 900 Ft

SZÁRMAZÁSI HELY: NÉMETORSZÁG
100% TERMÉSZETES BIOFORRÁSBÓL.
SZÁLLÍTÁS: AZONNAL
Ez a tápanyagban gazdag „ zöld étel” számos rákfajtával felveszi a küzdelmet, kezeli a bőrproblémákat, és gyógyítja a fekélyeket is.
Az árpafű (Hordeum vulgare) az árpa csíranövénye. Általában 200 nappal kicsírázás után takarítják be, amikor a hajtások magassága még nem éri el a 30 cm-t. Az árpafű közel három tucat vitamint és ásványi anyagot tartalmaz koncentrált formában; különösen gazdag A-vitaminban, C-vitaminban, B1-ben, B2-ben, folsavban, B12-ben, kalciumban, vasban, káliumban és klorofillban. A legtöbb növénnyel ellentétben az árpafű mindazt a 9 esszenciális aminosavat tartalmazza, melyeket az emberi szervezet nem képes előállítani.
Az árpafű erőteljes antioxidáns, melyről azt tartják, hogy segíti a szervezetet a rákos sejtek és számos más betegség legyőzésében, beleértve a pattanásokat és a fekélyeket is. Egy alfa-tokoferol succinate nevű antioxidáns - az E-vitamin (alfa-tokoferol) egy rokona lehet felelős a növények daganat-ellenes hatásának nagyrészéért - állítja Allan L. Goldstein, a George Washington Orvostudományi Egyetem biokémiai tanszékének igazgatója, aki sokáig tanulmányozta az árpafüvet. Noha a mechanizmusa még ismeretlen, úgy tűnik, az alfa-tokoferol succinate többféle típusú rákot is meggátol, beleértve a leukémiát, az agydaganatokat és a prosztatarákot is.
Yoshihilde Hagiwara japán kutató és a Zöld árpa-kivonat című könyv szerzője szerint az árpafű segít meggyógyítani a bőrbetegségeket és a fekélyeket az új sejtek növekedésének elősegítésével. Még nem ismerik teljesen a mechanizmusát, bár az árpafű klorofilltartalma (ami egy antibakteriális zöld színtest) igen magas.
A George Washington Egyetemen Godstein és a munkatársai egy kísérlet folyamán kimutatták, hogy az árpafű kivonata kiszárítja a leukémiás ráksejteket. A kivonat jóformán az összes beteg sejtet megölte. Ezen felbátorodva a kutatók kitették a rákos agysejteket a kivonatnak, ami körülbelül 30-50 százalékukat kiirtotta. Egy harmadik kísérletben a kivonat 90-100%-ban gátolta meg háromféle prosztata ráksejt növekedését.
Japánban, ahol az árpafűkivonat népszerű, létezik egy anekdotális bizonyítéka is annak, hogy az árpafű számos betegségből segít kigyógyítani a szervezetet. Egy nem hivatalos tanulmány folyamán egy japán bőrgyógyász egy olyan csoporton végzett megfigyeléseket, melynek tagjai különféle bőrbetegségektől szenvedtek a melanózistól (a bőr sötétebbé válása) egészen az ekcémáig. Azok a páciensek, akik árpafűkivonatot fogyasztottak, hamarabb gyógyultak meg, mint a többiek. Ezenkívül az étvágyukban és a bélműködésükben is javulást tapasztaltak.
Az optimális egészségi állapot fenntartása és a betegségek megelőzése érdekében Hagiwara 2-6 g port tanácsol – zöld ital formájában, vízben vagy ivólében feloldva – kétszer-háromszor naponta. A bőr- vagy hasi megbetegedések kezeléséhez viszont szüksége lehet rá, hogy 12 g porra emelje fel az adagját, ugyancsak két-három alkalommal egy nap. Három hónapon belül javulásra számíthat.


Jelenlegi ára: 6 900 Ft

Az aukció vége: 2012-02-04 12:43
. ÁRPAFŰ 250gramm LÚGOSÍTÁS ÁRPAFŰVEL 6900FT - Jelenlegi ára: 6 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése