2012. január 6., péntek

FM transzmitter, bébiőr, lehallgató - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Vezeték nélküli FM mikrofon
Kiváló érzékenységű, modern technológiával készült, kis méretű FM rádióadó, vezeték nélküli mikrofon.
Egy rövid videó az eszközről, a beállításáról és működéséről:
http: //www. youtube. com/watch? v=z_Bw6QAoqLk
Használatához nincs szükség speciális rádióvevőre, bármelyik otthoni, hagyományos FM rádió megfelel a célra, amivel pl. a NeoFM vagy a ClassFM adása is fogható. Akár egy mp3 lejátszó vagy telefon FM vevőjével is használható.
A kis adó frekvenciája tetszőlegesen beállítható 87-108 MHz között bárhová. A hangolás rendkívül egyszerű, kb. 1 perces művelet; a rádión keresni kell egy üres helyet, ahol semmilyen adás nincs, majd az adót pár méternyi távolságban be kell kapcsolni, és a képen jelölt menetes hangolómag segítségével be kell állítani úgy a frekvenciát, hogy a saját hangunkat halljuk a vevőben. Ezután az eszköz kézbe vehető, lehet vele mászkálni is, eközben a rádióban mindvégig hallhatóak leszünk. Akár kisebb előadások kihangosítására is megfelelően használható.
Az érzékeny mikrofon jelét egy kis zajú erősítő még jobban felerősíti, így az egészen halk suttogást is hallhatóvá teszi, akár több méteres távolságból is. Ebből adódóan kiválóan alkalmas akár bébiőrnek is, vagy megfigyelési célokra.
A hatótávolság nyílt területen egy érzékeny rádióval maximum 300 méter, épületen belül, falakon keresztül legfeljebb 50-100 méter.
A gondos, precíz tervezésnek köszönhetően az üzemidő jó minőségű elemekkel akár 200 óra is lehet (több, mint egy hét folyamatos bekapcsolást jelent!!! ).
Az egész áramkör egy esztétikus, gyári, fekete műanyag dobozban van elhelyezve, csavarral biztosítható fedlap mögött, külön Ki/Be kapcsolóval.
Az áramkörre kipróbálási garanciát vállalok. Ha átvétel utáni 1 napon belül bármi miatt nem tetszik, vagy meggondolod magad, akkor visszaveszem az árut.
A terméket fizetés után azonnal postázni tudom, nem külföldről érkező termék, nincs várakozási idő!!!
Az eszközt mások lehallgatására, információ szerzésre használni tilos!


Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 16:42
. FM transzmitter, bébiőr, lehallgató - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése