2012. január 9., hétfő

mágneses derék öv, csukló pánt, térd pánt DR LEVIN - Jelenlegi ára: 1 Ft

új termék dobozában
MÁGNESES DERÉKÖV
+ mágneses csuklópánt
+ mágneses térdpánt egyben
a csomag tartalma:
1 db fekete térdpánt,
1 db fekete csuklópánt
1 db fekete deréköv
Dr. Levin mágneses deréköv:
Az öv kényelmesen a derék köré tekerhető. A benne levő 16 db (összesen 800 gauss erősségű) gombmágnes segítségével serkenti a vérellátást, ellazítja az izmokat, és csökkenti a mindennapos munka hatására az alsó hátizmokban fellépő fájdalmat. A mágnesek elhelyezkedése miatt főleg az alsó hát, és a gerinc környéki panaszok csökkentésére alkalmas.
Tépőzáras, Méret: 152 cm
Mindhárom mágneses pántot dr. Jack Levine ortopédiai sebész, a New York-i Brookdale Kórház ortopédiájának osztályvezető főorvosa tervezte és kísérletezte ki. Dr. Levin termékcsaládja a legegyszerűbb módja az ízületi fájdalmak csökkentésének. Mindhárom segédeszközben mágnes található, mely serkenti az adott terület vérkeringését, ezáltal csökken, sőt, gyakran teljesen megszűnik az adott testrészben jelentkező fájdalom.
Dr. Levin mágneses csuklópánt:
A segédeszközben 400 gauss erősségű mágnescsík található, mely serkenti az adott terület vérkeringését, ezáltal csökken, sőt, gyakran teljesen megszűnik az adott testrészben jelentkező fájdalom. Tépőzárral van ellátva, így mérete szabadon választható.
Helyezze el úgy hogy a mágneses felével érintkezzen a csuklójával, majd tekerje vele körbe azt.
A csuklópántnak biztos tartást és elhelyezkedést kell biztosítani, viszont nem szabad hogy akadályozza a szabad véráramlást.
Méret: 26 cm
Dr. Levin mágneses térdpánt:
A leghatékonyabb fegyver az ízületi fájdalmak leküzdésében. Beépített mágnes szolgálja a gyors gyógyulást. A mágneses térdszalag enyhíti vagy teljesen megszűnteti a térdben jelentkező fájdalmat. Használatával elkerülheti a műtétet is! Semmilyen mozgásban nem zavaró. Pehelykönnyű. Közvetlenül a térdkalács alatt körbeveszi az egész térdet. Tépőzárral: mérete szabadon választható. KényelmesLáthatatlan segítőtárs: ruhában észrevétlen a viselete. Méret: 38 cm
A szalagok tépőzárral vannak ellátva, így méretük szabadon választható.
Ne használja a Dr. Levines termékeket akkor, ha pacemakert (szívritmusszabályzót), automatikus defibrillátort, inzulinpumpát vagy gyógyszertapaszokat használ. Terhesség idején szintén nem ajánlott a pántok viselése, és ne használja őket nyílt seb felett sem.
Tisztítás: enyhén nedves ruhával törölje át !
Dr. Levin - Sikertörténet
Kovács Tamás: „ Mindig is komoly súlyproblémákkal küszködtem, és az alkatom nagyon megterheli a térdízületeimet. Mielőtt megismertem ezeket a pántokat, gyakorlatilag hozzá voltam láncolva a székhez, hiszen iszonyatos kínokat jelentett megtenni akár csak néhány száz métert gyalog. A mozgás hiánya viszont már a szívem egészségét fenyegette, nem is beszélve az állandóan rossz közérzetről. Úgy éreztem, hogy fizikálisan teljesen korlátozott vagyok, ez a tudat pedig a depresszió felé sodort.
Aztán pedig a fiam, aki profi sportoló volt, meglepett ezekkel a mágneses pántokkal. Ő is ezt használta, amikor egy baleset után talpra állva, visszatért a ligába. Hihetetlen, de nekem is bevált! Az első napokban már saját lábaimon tudtam meglátogatni a barátaimat, a következő hetekben pedig kocogásra adtam a fejem, és azóta sem bírom abbahagyni.
Több kilót leadtam néhány hónap alatt, a depresszióból pedig szép lassan kilábaltam. Az életem teljesen megváltozott! A múltkor olyan történt, ami még soha: elmentünk a fiammal focizni a parkba. Fantasztikus boldogságot okozott, és ekkor döbbentem rá egy tényre: ezt a pillanatot nem érhettük volna meg dr. Levin mágneses pántjai nélkül. ”
Miért jelentenek áttörést Dr. Levin mágneses pántjai az ortopédia területén?
A Dr. Levin’ s mágneses pántok klinikai tesztelésen bizonyították páratlan gyógyító hatásukat. A speciális mágnes nem csak az ízületi- és derékproblémákra nyújt megoldást, de a vérkeringést serkentve egész nap fitten érezheti magát.
Dr. Jack Levin munkahelyén, a New Yorki-i Brookdale kórház ortopédiáján tervezte meg, és kísérletezte ki a termékeket. Tapasztalt osztályvezető főorvosként tudja, mire szoktak a leginkább panaszkodni a páciensek.
A tesztelésen részt vevő sportolók, túlsúlyos emberek, nyugdíjasok, gerincproblémákkal küszködők 80%-ánál már három nap után jelentősen csökkentek a fájdalmak, egy hét után pedig csak rossz emléknek tűntek a panaszok. Mások tapasztalatain felbuzdulva már nagyon sok egészséges sportoló is használja mozgás közben a pántokat, ezzel jelentősen lecsökkentve a sérülések kockázatát.
személyesen: csak szombaton Bp. III., II. ker, v. posta



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-11 20:48
. mágneses derék öv, csukló pánt, térd pánt DR LEVIN - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése