2012. január 2., hétfő

A magyar antidiszkriminációs jog vázlata - Jelenlegi ára: 1 475 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. A magyar antidiszkriminációs jog vázlataA könyv listaára: 1800 Ft. Leírás:
A magyar jog 2003 óta külön törvényben tiltja (2003. évi CXXV. tv. az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról) a hátrányos megkülönböztetést, elsősorban a munka és az oktatás területén. A törvény értelmében tilos diszkriminálni nem, bőrszín, nemzetiség, nemzeti vagy etnikai kisebbséghez való tartozás, anyanyelv, fogyatékosság, egészségi állapot, vallási vagy világnézeti meggyőződés, politikai vagy más vélemény, családi állapot, anyaság vagy apaság, szexuális irányultság, nemi identitás, életkor, társadalmi származás, vagyoni helyzet, érdekképviselethez tartozás vagy egyéb helyzet, tulajdonság vagy jellemző alapján. A könyv a hagyományos egyetemi tankönyvekhez képest kevésbé foglakozik elméleti fejtegetésekkel, hangsúlyosabban támaszkodik viszont az egyenlő bánásmóddal kapcsolatos gyakorlat elemző bemutatására. A vonatkozó joganyagot a törvény által életre hívott Egyenlő Bánásmód Hatóság esetjoga alapján tárgyalja, de kitekint nemzetközi döntésekre, az egyéb releváns belső jogszabályokra és más területeken született, a téma szempontjából fontos bírósági döntésekre is. A kötet bemutatja az egyenlő bánásmód megsértésének eseteit, a kimentési okokat, valamint az eljárások sajátosságait is. A tankönyvet a hallgatókon kívül haszonnal forgathatják gyakorló jogászok, így az érintett jogterülettel foglalkozó bírák, ügyvédek, jogtanácsosok, és a téma iránt érdeklődő egyéb szakemberek is. ISBN: 978-963-9634-97-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 475 Ft

Az aukció vége: 2012-01-04 09:40
. A magyar antidiszkriminációs jog vázlata - Jelenlegi ára: 1 475 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése