2011. szeptember 28., szerda

THOT ÁRNYÉKÁNAK NYOMÁBAN történelmi triller - Jelenlegi ára: 490 Ft

Michael Peinkofer Thot árnyékának nyomában
A könyv hibátlan állapotú!
400 oldal 480g
Postaköltség: simán 355. - ajánlva: 580. -
Minden könyvem 490. - nézz szét nálam!!
A fiatal, világlátott archeológus, Sarah Kincaid visszavonultan él Yorkshire-ben, miután szeretett édesapja egy alexandriai ásatás során rejtélyes körülmények között életét vesztette. Egy nap váratlan látogatója érkezik: dr. Mortimer Laydon, a nagybátyja, a királyi ház sürgős megbízásából haladéktalanul Londonba kíséri őt. Bestiális gyilkosságok rázták meg az ottani szegénynegyedet: Whitechapelben fiatal nőket öltek meg sorozatban. Minden tetthelyen találtak egy titokzatos jelet, egy hieroglifát. Sarah azonnal felismeri: ez az óegyiptomi Holdisten, Thot szimbóluma. Ezt a jelképet használja az Egyiptomi Liga nevű tudományos társaság is, amelynek elnöke maga a trónörökös.
Egy őrült elkövető áll a meglepő jellegzetességeket mutató gyilkosságok hátterében, vagy összeesküvésről van szó, amely az egész Brit Birodalmat veszélyezteti? A korona tekintélye már sérült, de lehet, hogy még lázadásra is sor kerül?
Mindenki Sarah Kincaidben, az óegyiptomi történelem specialistájában reménykedik. Vajon tényleg fel tudja lebbenteni a titkok fátylát, és megfejti a nyomokat, amelyek Egyiptomba vezetnek? Ősi átok sújtja az angol trónt 1883-ban? Mi a szerepe Thot árnyékának, ennek a líbiai sivatagban található ősrégi kultikus helynek, amelyről egy régi jövendölés szól? Valóban ez rejti Thot könyvé-t, a Holdisten végrendeletét? Miért kell embereknek rettenetes módon meghalniuk az ő nevében? Sarah életveszélyes expedícióra indul a sivatagba, az ókori Egyiptom titokzatos múltjába.



Jelenlegi ára: 490 Ft

Az aukció vége: 2011-10-07 22:51
. THOT ÁRNYÉKÁNAK NYOMÁBAN történelmi triller - Jelenlegi ára: 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése