2011. augusztus 26., péntek

ESTÉE Lauder Szempillaspirál Sumptuous 2,8ml - Jelenlegi ára: 1 590 Ft


Sumptuous Szempillaspirál  2, 8ml fekete
Volumen növelő szempillaspirál.
A „ Nélkülözhetetlen”.
Akár a kis fekete ruhára, szempillaspirálra is minden nőnek szüksége van, de csakúgy, mint az öltözet esetében, mindenkinek meg kell találnia az életmódjához és sminkjéhez illő darabot. Az Estée Lauder ezért egy újabb típust kínál azoknak, akik merészen dús pillákra vágynak. A Sumptuous Bold VolumeTM Lifting Mascara dússá teszi és megemeli a pillákat, de nem csomósodik. Az új, zselés rendszer kevesebb viaszt tartalmaz, mint a többi dúsító spirál, így az eredmény könnyedebbnek, de éppen olyan dúsnak tűnik.
• Mindig bentről kifelé, a tövétől a vége felé haladj a spirálozással, és a kefét icipici jobbra-balra mozgatás kíséretében vezesd a pillák vonalán.
• Csak egyszer fesd át a pilláidat, ha jó a spirálod, akkor ez bőven elég lesz.
• A pici pillákat könnyebb kicsi fejű kefével festeni, vagy a nagy spirálkefének csak a csúcsát használva.
Nem elég szépen kifesteni, az ápoló sminklemosás ugyanolyan fontos! Nehogy megerőszakold! Fedd be sminklemosóval átitatott vattával, és finoman töröld le az összes (! ) festéket róla.
Üzleti ára: 7. 900Ft
Garantáltan eredeti,  nem használt, amely promóciós célra készült.
Made in U. S. A.
Mielőtt licitálsz kérlek olvasd el ezt a pár sort.
A licit nélküli vásárlásról készítettem egy kis segítséget azoknak akik nem ismerik használatát, előnyeit. Megtalálható a saját oldalamon.
Dekor kozmetikumok vásárlása esetén fontos: A színek tekintetében meg tudom adni a pontos gyári megnevezést, de egyéb leírás véleményem szerint elég szubjektív. Ezért célszerű szaküzletben meggyőződni ezek milyenségéről. A meghirdetett termékekről a lehető legtöbb információt igyekszem megadni, kérlek olvasd el figyelmesen a leírást. A mennyiben további kérdésed merül fel, kérdezz nyugodtan, de még licitálás előtt.
7 napon belül lezáródó liciteket kérésre természetesen egyszerre postázom, előre egyeztetett költségen. Küldeményeket elsődlegesen ajánlottan küldök. Egyéni kérésre ettől eltekinthetünk, de akkor felelőséget nem vállalhatok a posta hibájából történt gondok miatt. Banki átutalással, vagy rózsaszín csekkes befizetéssel  lehet pénzforgalmat bonyolítani.
Pénz visszafizetési garanciát, CSAK eltűnt ajánlott levél esetén tudok vállalni.
Utalványelfogadás:
Az alábbi utalványokkal való fizetésre van lehetőség:
Elfogadok AccorServices és Sodexo  utalványt. Amennyiben utalvánnyal szeretnél fizetni, kérlek ezt még a licitálás előtt jelezd. Az utalványok készpénzre nem válthatók, így visszaadni nem tudok belőle, ha a végösszeg nem éri el a felhasználni kívánt utalványok értékét.
Személyes találkozót nem, vagy csak nagyon korlátozott lehetőségek mellett tudok megoldani.
NAGYON FONTOS!!!!! !!!!! Postai befizetést a számlámra nem fogadok, ilyen esetben rózsaszín csekken kérlek a megadott címemre küld a fizetendő összeget.
Az aukció lejártakor, ha te nyered meg e terméket, kapsz egy formalevelet amelyet kapcsolatfelvételnek tekintek. Ha a licit lejáratától számított 2 héten belül a vételár nem kerül kifizetésre, a terméket újra aukcióra bocsátom, negatív értékelés mellett, ugyanis a licitált termékek után jutalékot kell fizetnem! Természetesen, bármi közbejöhet, megértem, ilyenkor értesítést, e-mailt vagy telefont kérek.
Köszönöm, hogy megtiszteltél figyelmeddel.



Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Az aukció vége: 2011-09-13 06:26
. ESTÉE Lauder Szempillaspirál Sumptuous 2,8ml - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése