2011. augusztus 24., szerda

Ezüst Nyaklánc Drágakövekkel - Jelenlegi ára: 10 545 Ft

SG-89173US
Tudta-e Ön, hogy úgy tarják:
A türkiz: leginkább a vízöntők, halak csillagjegyben születettek számára alkalmas.
A türkiz nagyon erős kő, amely az érvelésben és a véleménynyilvánításban nagy segítségünkre van. A tartózkodó emberek feltétlenül viseljenek egy türkiz követ, vagy egy türkiz láncot a nyakuk körül önbizalmuk aktiválása érdekében. A türkiz több tetterőt, alkotóerőt közvetít viselőjének úgy a magánéletben, mint a hivatásban. Azoknak az emberek, akik gyakran vannak üzleti úton, a balesetek ellen védelmet jelenthet egy türkiz kő viselése. A türkiz több magabiztosságot kölcsönöz és aktiválja a lehangolt és visszafogott embereket. A türkiz erősíti a májat, a mirigyeket, a szemeket és a keringést. Segít torokgyulladásnál, a légutak megbetegedésénél, depressziónál, kóros étvágytalanságnál (anorexia), ínszalag-szakadásnál, oxigénhiánynál, vérmérgezésnél és stressznél.
A lápisz lazuli: hozzásegíti a Nyilas és a Szűz jegyűt egy jobb önértékeléshez és a külvilág megismeréséhez. A Halak, Bak és a Vízöntő jegyűekhez szintén hozzárendelhető ez a különleges kő.
Figyelmességet és nyugalmat közvetít. Ideális beszédterápiák kíséreteként. Az igazság köveként lehetővé tesz laza hangnemben lezajló beszélgetéseket. Segíti az őszinteséget, az igazságszeretet, a konfliktuskészséget, szemben a hamis szerénységgel. Spirituális fejlődést ad, erősíti a tisztán látó, tisztán halló és az érzékeny hajlamot, az öntudatot, támogatja a csapatszellemet és döntési képességet. Támogatja a barátságra, szerelemre és partnerkapcsolatra való igényt. Segít a blokkokat, a félelmeket és az előítéleteket leépíteni. A lápisz lazuli segít koncentrációs és tanulási problémáknál. Azáltal, hogy a lápisz lazuli csökkenti a vérnyomást, nyugodt alaphangulat jön létre, amiben nagyon fogékonyak vagyunk a szellemi dolgokra. Erősíti a test különböző mirigyeinek működőképességét a torokrész és a tüdő megbetegedéseinél. Feloldja a görcsöket és megnyugtató hatása van fejfájásnál, idegzsábánál és végtagfájdalomnál. Megelőzi a bőrbetegségeket, enyhíti a gyulladásokat, megakadályozza a lerakódásokat az erekben és ezzel csökkenti az agyvérzés és az infarktus kialakulásának lehetőségét. Pajzsmirigyműködést szabályozó, menstruációs ciklust meghosszabbító. Szemölcsök ellen is jó.
A korall: a vérképre van hatással, anémia (vérszegénység) esetén is. Hatására szervezetünk könnyebben termeli az ellenálló képességhez nélkülözhetetlen fehérvérsejteket. Stabilizálja a vérnyomást. Fertőzésveszély és köhögés ellen is használhatjuk. Szabályozza a nyirokkeringést, és segít a nyirokmirigyek betegsége esetén. Enyhíti a vérzési zavarokat. A korall befolyást gyakorol a légutakra is: erősíti a hörgőket, segít légszomj és köhögés esetén (beleértve a szamárköhögést is). Csökkenti az epekövek kialakulásának esélyét. Levezeti a bélproblémákat, segíti a salaktalanítást és a súlyproblémákat. Hatással van a petefészekre, fokozza a termékenységet, és enyhíti a klimaxos panaszokat. Szenilitás és időskori gyengeség esetén is alkalmazhatjuk.
A jáspis: Leginkább a szűz, bak, nyilas, skorpió csillagjegyben születettek számára alkalmas.
Erősíti az önbizalmat, akaraterőt és a kitartást, a vitalitás és a dinamika köve. A jáspis javítja a félelmeket, apátiát, a hiányos emlékezőképességet, idegességet, ijedős természetet, stresszt, meggondolatlanságot. Belső elégedettséget ad és hatásos a belső nyugtalanság ellen, de akaratgyengeség, céltalanság ellen is. Támogatja a kitartást, ösztönzi az akaraterőt és az érvényesülési képességet. Harmonizálja a testet és a lelket, érzékenységet és megértést közvetít, elveszi a negatív rezgéseket. A vörös jáspisnak erős harmonizáló hatása van a test negatív rezgéseire. Megállítja a vérzést, hatásos teltség, puffadás, hányinger ellen, emésztési problémáknál, az epehólyag, a vesék és a máj megbetegedéseinél, stabilizálja a test védekező rendszerét. Jó a gyomorra, a belekre, a májra, a keringésre, terhességhez, szüléshez, a nemi szervekre, földelésre. Negatív befolyás (rezgések, energiák), puffadás, székrekedés, menstruációs panaszok ellen. Segít a terhességben, emésztési zavaroknál, aktivizálja a szaporító szerveket, támogatja a májat, a lépet és a hasnyálmirigyet, erősíti a gyomrot és megakadályozza a hányingert. Támogatja a vérképzést, segít epilepsziánál és hólyagpanaszoknál.
 
A KLUGEX közel két évtizedes üzleti múltra tekint vissza. A cégünk által forgalmazott ékszerek eredetisége 100% garantált.
Minden termékünkre 8 napos visszavásárlási garanciát vállalunk!
Az esetlegesen felmerülő vámköltségekért minden esetben a vevő felelős.
Javasoljuk ékszert csak megbízható forrásból vásároljon, ne dőljön be a piacot elárasztott hamisan fémjelzett értéktelen fémekből készült utánzatoknak!



Jelenlegi ára: 10 545 Ft

Az aukció vége: 2011-09-11 03:00
. Ezüst Nyaklánc Drágakövekkel - Jelenlegi ára: 10 545 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése