2011. október 27., csütörtök

Grease - Pomádé 2. -Michelle Pfeiffer Bontatlan - Jelenlegi ára: 2 699 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar felirattal
Az 1978-ban bemutatott Pomádé nagyon hamar minden idők egyik legsikeresebb filmmusicalje lett, és a film népszerűsége a mai napig töretlen! Nem csoda, hogy négy évvel az eredeti film premierje után elkészült a folytatás is!
1961-et írunk, a helyszín ismét a sokat látott Rydell gimi. A Rózsaszín Lady-k bandájának immár új vezetője van, a nagyszájú és vagány Stephanie személyében. Az angliából érkezett cserediák, Michael Carrington azonnal felfigyel a szépségre, de Stephanie-t nem hatja meg a brit jómodor, és kikosarazza a fiút - elvégre a Rózsaszín csajok nem járhatnak akárkivel, csakis a legmenőbb fiúbanda, a T-Birds tagjaival.
Egy napon azonban Stephanie összefut álmai lovagjával: egy zűrös banda karmaiból menti ki őt az utolsó pillanatban a titokzatos idegen, aki motoron száguld, és Zorróhoz hasonlóan maszkot visel.
Vajon ki lehet a jótevő?
A film, amelyben Michelle Pfeiffer első főszerepében látható, folytatja az első rész legjobb hagyományait. Újabb fülbemászó dallamok, látványos táncos jelenetek, humor és szerelem, valamint az első részből visszaköszönő számos ismerős arc vár a Pomádé régi és új rajongóira!



Jelenlegi ára: 2 699 Ft

Az aukció vége: 2011-10-30 13:18
. Grease - Pomádé 2. -Michelle Pfeiffer Bontatlan - Jelenlegi ára: 2 699 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése