2011. október 26., szerda

Haley, Jay: A rendkívüli Milton H. Erickson - Jelenlegi ára: 2 625 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A rendkívüli Milton H. EricksonA könyv listaára: 3200 Ft. Leírás:
A modern orvosi hipnózis legendás alakja, Milton H. Erickson (1901-1980) amerikai pszichiáter zseniális terápiái (szám szerint mintegy hetven eset) válik hozzáférhetővé a magyar olvasók számára. A kötet szerzője a páratlan terápiás képességekkel megáldott tudós egyik lelkes követője, Jay Haley, aki ugyancsak sokat tett a stratégiás családterápia és a kommunikációkutatás, a neurolingvisztikus programozás (NLP) fejlődéséért. Haley a nagy mester és példakép munkásságának bemutatására hozta létre azt a családi életciklus-keretet (A párválasztás időszaka, A házasság és következményei, Gyermekvállalás és -nevelés, A házasság középső szakaszának nehézségei, A szülők leválasztása a gyerekekről, Visszavonulás és időskor), amely az esettanulmányok fejezetekbe osztását is lehetővé teszi. Bár Erickson kortársa volt Freudnak, vele ellentétben igyekezett elkerülni az emberi viselkedés túlintellektualizálását, az emberi személyiséget minden tekintetében leírni próbáló, mindentudó elméletek gyártását. A járványos gyermekbénulás következtében tolókocsiba kényszerült, karizmatikus gyógyító varázsa mindenekelőtt abban rejlett, hogy az esetek többségében ösztönösen és egyénre szabottan megtalálta a gyógyuláshoz vezető leggyorsabb, legegyszerűbb utat. A lejegyzett, anekdota-szerű leírásokban is megfigyelhető, rövid mondatokba zárt utasítástechnika szinte Erickson védjegyévé vált. Az olvasmányos esettanulmány-gyűjtemény minimális jegyzetapparátussal, de a terápiák közérthető magyarázataival vezet be a családterápia ma is megszívlelendő hőskorába. A nemcsak szakmai körökben terjesztendő kötetet a kulcsszavakkal jelölt esetek jegyzéke teszi teljessé. ISBN: 978-963-9751-37-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 625 Ft

Az aukció vége: 2011-10-27 16:26
. Haley, Jay: A rendkívüli Milton H. Erickson - Jelenlegi ára: 2 625 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése